YANTRA KÓD

 

 

Első Fejezet

A YANTRA KÓD abban segít neked, hogy a talizmán ékszeredet viselve ne csak megtapasztaljad annak különleges erejét, de a lelki energiáid megtisztításával sokkal boldogabb lehessél. Harmóniát, szeretetet és jólétet vonzhassál magadhoz és azt kisugározhasd a körülötted élőkre. 

Az ősi keleti mondás azt tartotta, hogy amikor jobbá akarod tenni a világot, az első lépés, hogy te magad jobb emberré váljál. A boldogsághoz szükséges pozitív energiák születésedtől fogva megvannak benned. Miközben felnevelkedtél, a körülötted lévő emberektől azonban rengeteg negatív mintát tanultál el, amelyek gátolnak abban, hogy tökéletes harmóniában élhessél.

Az Univerzum azokat „jutalmazza”, akik több szeretetet, gondoskodást, kreativitást képesek megosztani másokkal. Erre persze csak akkor vagy képes, ha önmagadban és a körülötted élőkkel harmóniát teremtesz. Tehát nem csak elvárod, hanem te magad teremted meg ezt a harmóniát - elsőként magadban.

YANTRA KÓD lépésről lépésre megmutatja, hogy a pozitív lelki energiáidat miként tudod felszabadítani. Képes vagy rá, hogy a negatív blokkokat, lelki akadályokat eltüntesd az életedből, bármilyen helyzetben is vagy most.

A YANTRA kristályai biztosítják számodra azt a rezgést, amelyet csak követned kell, ráhangolódnod, hogy megtisztuljál. Így fogod elengedni a félelmeidet, a szégyent, a bizonytalanságot önmagadban, a bánatot, a hazugságot, a türelmetlenséget és a hitetlenséget.

 

 
 
 
 
 


 
Második Fejezet

A YANTRA KÓD azt mutatja meg, hogy ez a csodálatos megtisztulás létrejön akár hiszel a misztikus energiákban, akár nem.
Segít felismerni a legjobb énedet és megmutatja, hogy azok az akadályaid, amelyek hátráltattak eddig, könnyedén legyőzhetőek.
 
A belső akadályaidat könnyedén legyőzheted, de nem fognak elillanni egyetlen varázsütésre. Újra fogod tanulni, hogyan szabadíthatod fel legjobb képességeidet: a bátorságot, a kreativitást, az önbizalmat, a szeretetet, az igazság felismerését, a türelmet, a hitet önmagadban és másokban.
 
A YANTRA KÓD attól szép, hogy bár eredete a több évezredes múltban gyökeredzik, bizonyítékul a legmodernebb tudományos kutatások felfedezéseit is használja. Ezeket a tudományos eredményeket a médiában ritkán népszerűsítik, pedig szabadon hozzáférhetőek és igazoltak.
 
Bizonyára rengeteg önismereti könyvet olvastál, amelyek önmagad fejlesztésében próbáltak segíteni. Megtapasztalhattad, hogy némely részletekben hasznodra váltak, de ritkán segítettek a tartós javuláshoz. Mint amikor sikerül lefogyni, de utána a kilók észrevétlenül újra feljönnek, pedig nem akarjuk, ugye? Ez azért van, mert az emberi lélek nagyon bonyolult és nehezen átlátható. Ezért is látjuk meg könnyebben a más szemében a szálkát, mint önmagunkéban a gerendát.
 
Neked ezért olyan önismereti könyvre, tanfolyamra van szükséged, ami könnyen átlátható és nem kínkeserves tanulást jelent. A YANTRA KÓD éppen ebben segít téged: izgalmas felfedezőútra visz, ahol kiismerheted saját elrejtett vágyaidat, megtapasztalhatod legjobb képességeidet. A YANTRA KÓD annyira egyszerű és szemléletes, hogy végül azon fogsz csodálkozni, miért nem ezt tanították neked az iskolában a sok felesleges dolog helyett?
 
 
 


 
 
 
  
Harmadik Fejezet

A leghosszabb út is az első, apró lépéssel kezdődik. Most, amikor rálépsz a boldogság ösvényére kérlek ismerd meg az első mantrádat. Ez abban erősít meg, hogy legyőzhesd az újra és újra rádtörő bizonytalanságot: „vajon sikeres leszek-e?” „vajon lépes leszek-e elfogadni a változásokat, amiket most még nem ismerek?” „Vajon szégyenkeznem kell-e majd, ha mégsem leszek elég sikeres?”

A legelső mantrád a zöld OLIVIN kristályodhoz szól. Ez a szeretet drágaköve, amely a sorban a középső, vagy ha csillagba rendezik, a déli irányt mutatja. A szeretet az Univerzum legfontosabb érzelme, ez ami emberré tesz és mindenki felismeri azonnal, magyarázat nélkül is.

Akik teljesen, vagy részlegesen elveszítik a szeretet képességét, azoknak emberi lényegük legfontosabb részét kell nélkülözniük. Ezért most a szeretet első mantrája önmagadhoz szól. Az önmagad iránt érzett szeretet az, ami előre visz, amikor elhatározod, hogy jobbá, értékesebbé, sikeresebbé fogsz válni. 

Olvasd el újra és újra önmagad szeretetének mantráját. Ízlelgesd, értelmezd a szavait. Figyeld meg, hogyan láttatja a mantrád a múltadat, jelenedet és a jövődet. Ha valamelyik szót, mondatot nehéz kimondanod elsőre, vagy vitatkoznál egyes gondolataival, jegyezd fel magadnak a YANTRA KÓD naplódba. Ezzel később majd feladatod lesz.

A szeretet első mantrája:

„Élek, lélegzem, vagyok. Csak egyetlen egy van belőlem. Érdemes vagyok a szeretetemre. Jó vagyok. Elég jó vagyok. Nem vagyok tökéletes, de elég jó vagyok MOST, amilyen vagyok. Holnap jobb lehetek, de már most is elég jó vagyok. Nincs miért szégyenkeznem önmagam előtt.

Csak egyetlen egy van belőlem az Univerzumban. Nincs még egy olyan, mint én. A magam erejéből lettem azzá, aki vagyok. Ez az én testem, az én lelkem, az én életem. Nincs belőle még egy.

Lehettem volna a múltban jobb, de ennek ellenére is büszke lehetek magamra, mert nincs belőlem még egy, egy másik, aki jobban csinálta volna helyettem. Nem az a dolgom, hogy visszanézve szégyenkezzem az elmulasztott lehetőségek miatt, hanem hogy megbecsüljem azt, amit elértem.

Élek, lélegzem, vagyok. Elég jó vagyok. Csak egyetlen egy van belőlem. Érdemes vagyok a szeretetemre.

Mindazt, amit nem tettem meg és jó lehetetett volna, a jövőben még megtehetem. A jövő előttem áll és telis-tele van lehetőségekkel. Az a feladatom, hogy a jövőben minél többet tegyek önmagamért.

Szeretem magamat, azt, aki vagyok. Már csak azért is megérdemlem ezt a szeretetet, mert nincs belőlem még egy. És épp ezért nincs más rajtam kívül, aki ennyire szerethetné azt, aki vagyok.

Élek, lélegzem, vagyok. Elég jó vagyok. Csak egyetlen egy van belőlem. Érdemes vagyok a szeretetemre.”

Ha többször elolvasod az első szeretet mantrádat felismerheted, hogy mindig aktuális és örökké az is marad. Lehet, hogy most tenni akarsz a jövődért, de esetleg mégis elakadsz, megtorpansz. Csak el kell olvasnod újra a szeretet első mantráját és ismét belevághatsz. Bármikor újra kezdheted élni az életedet. Akár ma is, akár holnap is. Ebben nem tud megakadályozni senki és semmi. Önmagad szeretete csak rajtad múlik. Elvehetetlenül és örökösen a tiéd.


Mostantól a Yantra Kód fejezeteiből hétről hétre újakat olvashatsz csak itt, a www.yantrakristaly.hu oldalon.

Jövő héten: Negyedik Fejezet - a Yantra szimbolikája