YANTRA KÓD 23-28

Szeretnéd újra elolvasni az első 22 fejezetet?       
YANTRA KÓD 1-7 fejezet
YANTRA KÓD 8-14 fejezet
YANTRA KÓD 15-22 fejezet
 
 
 
 
 

 
Huszonharmadik Fejezet

Az Akvamarin kristály rezgése a Torok csakrádat erősíti:önkifejezés: beszéd, hallás, kommunikáció


Segít elviselni a stresszt, türelmessé tesz. Lecsillapítja az elmét, megszünteti a hangulat hullámzását és belső nyugalmat biztosít. Segítségünkre van a mögöttes érzelmi állapotok megértésében és érzelmeink kifejezésében. Az Akvamarin kristály kék színe és rezgése képessé tesz a türelemre és élvezhetővé teszi a csendet. De ugyanakkor támogat, amikor meg kell szólalnod, ki kell fejezned az érzéseidet. Relaxál, kiszűri az agyat érő felesleges információkat.

A Torok csakrádat az Akvamarin kristály energetizálja
A Torok csakra a légzés és a beszéd és a hallás központja, a fej és a nyak találkozásánál található. Az Akvamarin kristály képessé tesz rá, hogy kifejezzük vágyainkat és meghalljuk mások igényeit. A hallást javítja, így megtudjuk, mit várnak el tőlünk mások? Akinek nyitott a Torok csakrája, az akadályok nélkül képes a becsületességre, nyíltszívűségre, az őszinteségre. Az önkifejezést nehezítő blokkokat oldja, fejleszti a beszédkészséget.

 

 

 
 

Mikor ajánlott Akvamarin kristály ékszert viselned?

- Ha problémád van a beszéddel, romlik a hallásod.

- Ha tudatosan elnyomod az érzelmeidet.
- Ha ritkán osztod meg az örömeidet és bánatodat.
- Ha túl sokat „nyelsz”, gyakran el kell hallgatnod a véleményedet.
- Ha gyakran érzel szégyent, frusztráltságot.
- Ha gyakran elborít a szorongás.
- Ha befelé forduló, introvertált alkat vagy.
- Ha általában szótlan, vagy épp ellenkezőleg: túl beszédes vagy.
- Ha sokszor értik félre, amit mondasz.
- Ha gyakran vagy rekedt, gyulladt a torkod, mandulád.
- Ha a pajzsmirigyed alul- vagy felülműködik.
- Ha zodiákus csillagjegyed az ikrek, vagy a nyilas.

 

 
 
 
  
Huszonegydik Fejezet
Így támogatja a Torok csakrádat az Akvamarin kristály:


Beszéd
Amikor az Akvamarin kristály támogat a rezgéseivel, a beszéded tiszta, lényegre törő, pontosan kifejezi azt, amit érzel. Az önkifejezésed mentes a félelemtől, nem kell attól tartanod, mi lesz a szavaid következménye. Felnőtté válva megtanultad, hogyan oszd meg másokkal a véleményedet anélkül, hogy megbántanád, magadra haragítanád őket. De sokan „túl jól megtanulják a leckét” és elhallgatják saját jogos igényeiket is, ezáltal soha nem kapják meg azt, amire vágynának.


Hallás
Az akvamarin rezgése türelmessé tesz és képessé, hogy beleérzéssel, empátiával hallgasd meg, amit mások mondanak. Kapcsolódni, másokkal együttműködni, megosztani a feladatokat és a terheket csak úgy lehetsz képes, ha végighallgatod, amit neked mondanak. Megtiszteled a figyelmeddel, nem vágsz a szavába, hanem lehetőséget adsz számára, hogy ő is kifejezze az igényeit feléd. 
 
 
Önkifejezés: egyensúly és igazságosság
Az igényeid kifejezése az egyensúlyozásról és az igazságosságról szól. Kívánsz-e másoktól olyat, amit te sem tennél meg? Elvárod-e mástól, hogy megadja neked ugyanazt a tiszteletet, előzékenységet, amit te megadsz neki? Te irányítasz másokat, vagy engeded, hogy mások irányítsanak? Vagy csak látszólag vagy alárendelő bizonyos helyzetekben? Milyenek az emberi kapcsolataid, hogyan kezeled a vitáidat? Ezek a képességeid a Torok csakrád állapotától is függnek. Az Akvamarin rezgése képessé a türelemre és az egyensúlyozásra,  amikor személyes problémáidra, konfliktusaidra kell megoldást találnod.

Sokszor nem is gondolunk rá, de rengeteg módon „beszélünk” másokhoz. Gesztikulálunk a kezeinkkel, jelzéseket adunk a testbeszédünkkel és az öltözködésünkkel. De kifejezhetjük érzéseinket az énekléssel, vagy akár festészettel, szobrászattal, vagy éppen a konyhaművészetünkkel.
 

 
 
 
 

Huszonötödik Fejezet

Az Iolit kristály rezgése a Homlok csakrádat erősíti:
intuíció, hatodik érzék, művészi hajlam


Megkönnyíti, hogy a megérzéseid alapján jó döntéseket hozzál. Tisztítja az aurát, szabályozza a meridiánok energiaáramlását. Jótékonyan hat az idegrendszerre, józanító hatással van a káros szenvedélyekre. Élesebbé teszi a hatodik érzéket, segít, hogy kövessed az ösztönös megérzéseidet. Elmélyíti a kapcsolatodat a belső tudásoddal.

Az indigó szín rezgése az ősi hagyományok szerint segíti a szellemet, hogy kevésbé szétszórtak legyél, jobban tudj összpontosítani és tisztában legyél a képességeiddel. A sámánszertartásokon használták, mert segíti a testen kívüli utazásokat. Védelmül viselték az ismétlődő rémálmok ellen.Az Iolit kristály a Homlok csakrádat energetizálja
Az Iolit a látomások és a jövendölések köve, megnyitja a harmadik szemet. Erősíti a homlokcsakrát, hiszen megszünteti a függőségi viszonyok okait: lehetővé teszi, hogy igazi önmagadat mutathassad meg: megszabadít a környezeted elvárásaitól. Erősíti az önmagadért érzett felelősségvállalást, ami megkönnyíti kapcsolataidban a nézeteltérések feloldását. Fejleszti az eltökéltséget és támogat abban, hogy megvalósítható célokat tűzzél ki magad elé.


 
 
Mikor ajánlott Iolit kristály ékszert viselned?
 

- Ha tisztábban szeretnéd látni az életed célját.
- Ha jobban szeretnél bízni a megérzéseidben.
- Ha erősíteni akarod a vizualizációs képességedet.
- Ha gyakran van migréned, fejfájásod.
- Ha rendszeresen visszatérő álmaidat akarod megérteni.
- Ha nehezen hozod meg a döntéseidet.
- Ha nehezen találod meg az életed célját.
- Ha gyakran vagy álmatlan.
- Ha rövidlátás, vagy a távollátás problémát okoz.
- Ha a zodiákus jegyed Vízöntő, vagy Halak. 
 
 


 
Huszonhatodik Fejezet

Így támogatja a Homlok csakrádat az Iolit kristály:


Hatodik érzék
Az Iolit segít bíznod a belső erődben, a belső iránytűdben. A hatodik érzéked hangolja össze az intuíciódat, a képzelőerődet, a bölcsességedet és a megszerzett ismereteidet. Az életedet egy izgalmas filmként élheted, mert a hatodik érzéked megajándékoz az előrelátás és az intuíció képességével. Fontos, hogy ne csak a külső, megfogható dolgokból meríts erőt, a belső intuícióid ugyanannyira fontos információkkal látnak el a döntéseidben.
 
Belső motiváció, önmegvalósítás
Az Iolit segít, hogy önmagad lehessél még akkor is, ha a vágyaid nem esnek egybe a társadalmi elvárásokkal. A harmadik szemed felnyitása abban segít, hogy el tudd képzelni, milyen jövőt szeretnél magadnak és hogyan jutsz el a célodig? Kitartással vértez fel, hogy ne kelljen lemondanod az álmaidról, a döntéseidben pedig a legbensőbb értékeidre hallgathass.


 
 
 
Álmok
A harmadik szem csakrád segít megfejteni az álmaidban rejlő szimbólumokat hiszen ezek a bölcsességed forrásai. A visszatérő álmoknak különös jelentősége van és az Iolit segít felismerni a tudatalattidból felbukkanó rejtett üzeneteket. Bűntudat, vagy aggodalom gyötör, a párkapcsolatod válságban van? Fordíts nagyobb figyelmet az álmaidra, mert az Iolit segít megtalálni a megoldásokat és meghozni a fontos döntéseket.

 
 
 
Huszonhetedik Fejezet

Az Ametiszt kristály rezgése a Korona csakrádat erősíti: hit, spiritualitás, álmok,


Az Ametiszt rendkívül hatékony energetizáló kő, magas spirituális rezgéssel. Más kristályokat is megtisztít. Természetes nyugtató, segíti a frusztráció és a szorongások elengedését. Blokkolja a földmágneses stresszt és a negatív környezeti energiákat. Kitűnően lehet vele relaxálni, meditálni, segíti a vizualizációt. Éjjel viselve viselve intuitív, jövőbe látó álmokat hoz. Tisztítja az aurát. A középkori főúri udvarokban a részegség megelőzésére használták, mert úgy vélték, józanító hatással van a káros szenvedélyekre. Emberbaráti szolgálatra bátorít, nyugtatja a vívódó lelket.


Az Ametiszt kristály a Korona csakrádat  energetizálja
A Korona csakra a fejtetőn, a test legmagasabb pontján helyezkedik el. Erősíti a hitet egy felsőbb lényben és összeköt az Univerzummal, amiből erőt meríthetsz. Az Ametiszt segíti, ha úgy érzed, a dolgok kicsúsznak az irányításod alól, tehetetlennek, vagy magányosnak érzed magad. Megkönnyíti az elengedést. Megnyugtatja a szellemet és megkönnyíti az agyi tevékenységeket és ezzel megkönnyíti a helyes döntések meghozatalát. Megmutatja az önzetlenség és a spirituális bölcsesség útját. Magasabb szinten a kristály utat nyit egy másik valóságba. Képessé tesz a mindent átható, univerzális szeretet elfogadására. Meditáció közben a gondolatokat távol tartja a mindennapok történéseitől.
 
 
Mikor ajánlott Ametiszt kristály ékszert viselned?

- Ha túlságosan racionálisan, földhözragadtan gondolkodsz.
- Ha szeretnél jobban bízni a felsőbb isteni gondviselésben
- Ha érzed, hogy szükséged van hitre.
- Ha hajlamos vagy depresszióra.
- Ha inspirációra van szükséged a munkádhoz.
- Ha életedet áthatja aspirituális vágyakozás.
- Ha szeretnél hinni a csodákban.
- Ha szeretnél új lelki képességekre szert tenni.
- Ha túlzottan érzékeny vagy a hangokra és a fényekre.
- Ha tanulási problémákkal küzdesz.
- Ha csillagjegyed a Halak, vagy a Vízöntő.
- Ha Sorsút számod 9.

 

 
 
 
 
 
 
 
Huszonnyolcadik Fejezet

Így támogatja a Korona csakrádat az Ametiszt kristály:


Spiritualitás
A szanszkrit hetedik csakrájából származik a „hetedik menyország” kifejezésünk. Az Ametiszt kristály segít kapcsolatot teremteni a felsőbb szintű energiákkal és biztosítja a kapcsolatunkat az Univerzális rezgéssel. Ez teszi lehetővé, hogy a létezés nem-anyagi jellemzőire figyelhessél. A hit függetlenül attól, hogy milyen felsőbb lénybe veted a bizalmadat, inspirál, biztonságérzetet nyújt, és lehetővé teszi a kreatív vizualizációt, a jövőd megálmodását. A hetedik csakra emelkedettsége arra ad erőt, hogy a legnagyobb felelősséget vállalhasd önmagadért és a saját sorsod irányításáért.

Harmonizálja az alsó hat csakrát
A Korona csakra színe a bíbor, az Ametiszt kristály saját rezgése. A hetedik szint lehetőséget ad arra, hogy uraljad az alsóbb csakráid rezgését és megtisztíthasd az elakadásoktól. A szanszkrit papok a korona csakrához kapcsolták az agyban lévő tobozmirigyet, amely a modern orvoslás szerint is irányítója az összes belső elválasztású mirigyeinknek – amelyek egyébként egyenként az alsó hat csakrához kapcsolódnak.


 

 
A tökéletesség felé törekvés
A Korona csakra színe a viola-bíbor, az Ametiszt kristály saját rezgése. Ez ősidők óta a királyok, uralkodók színe. A szanszkrit kultúrában a Korona csakra szimbóluma az ezer levelű Lótusz, melynek minden kinyíló szirma egy új képességedet jelképezi. Minél több lelki-érzelmi képességedet fejleszted ki, nyitod meg, annál boldogabb és kiegyensúlyozottabb életet élhetsz. A kinyíló virágszirmokhoz hasonlóan egyre több fény jut el hozzád az isteni áldásból. Ha ezt a fényt szeretettel töltöd meg és megszabadulsz az ítélkezés kényszerétől, a földi boldogság, bőség, gazdagság rád talál.
 
 
 
 
A Yantra Kód tudásanyag első könyvének végére értünk.

Ha szeretnéd megkapni a folytatást, kérlek irj nekem a yantrakristaly@gmail.com email címre saját magadról, a problémáidról és a terveidről.

Várlak a második könyvvel. Ebben választ kaphatsz a személyes problémáid megoldására. Bevezetlek a csakrák tisztításának ősi titkába.

Sok Boldogságot Kívánok:
Borszéki Ferenc
boldogság tréner
kristály szakértő