YANTRA KÓD 1-7


 

Első Fejezet

A YANTRA KÓD abban segít neked, hogy a talizmán ékszeredet viselve ne csak megtapasztaljad annak különleges erejét, de a lelki energiáid megtisztításával sokkal boldogabb lehessél. Harmóniát, szeretetet és jólétet vonzhassál magadhoz és azt kisugározhasd a körülötted élőkre. 

Az ősi keleti mondás azt tartotta, hogy amikor jobbá akarod tenni a világot, az első lépés, hogy te magad jobb emberré váljál. A boldogsághoz szükséges pozitív energiák születésedtől fogva megvannak benned. Miközben felnevelkedtél, a körülötted lévő emberektől azonban rengeteg negatív mintát tanultál el, amelyek gátolnak abban, hogy tökéletes harmóniában élhessél.

Az Univerzum azokat „jutalmazza”, akik több szeretetet, gondoskodást, kreativitást képesek megosztani másokkal. Erre persze csak akkor vagy képes, ha önmagadban és a körülötted élőkkel harmóniát teremtesz. Tehát nem csak elvárod, hanem te magad teremted meg ezt a harmóniát - elsőként magadban.

YANTRA KÓD lépésről lépésre megmutatja, hogy a pozitív lelki energiáidat miként tudod felszabadítani. Képes vagy rá, hogy a negatív blokkokat, lelki akadályokat eltüntesd az életedből, bármilyen helyzetben is vagy most.

A YANTRA kristályai biztosítják számodra azt a rezgést, amelyet csak követned kell, ráhangolódnod, hogy megtisztuljál. Így fogod elengedni a félelmeidet, a szégyent, a bizonytalanságot önmagadban, a bánatot, a hazugságot, a türelmetlenséget és a hitetlenséget.

 
 
 


 
Második Fejezet

A YANTRA KÓD azt mutatja meg, hogy ez a csodálatos megtisztulás létrejön akár hiszel a misztikus energiákban, akár nem.
Segít felismerni a legjobb énedet és megmutatja, hogy azok az akadályaid, amelyek hátráltattak eddig, könnyedén legyőzhetőek.
 
A belső akadályaidat könnyedén legyőzheted, de nem fognak elillanni egyetlen varázsütésre. Újra fogod tanulni, hogyan szabadíthatod fel legjobb képességeidet: a bátorságot, a kreativitást, az önbizalmat, a szeretetet, az igazság felismerését, a türelmet, a hitet önmagadban és másokban.
 
A YANTRA KÓD attól szép, hogy bár eredete a több évezredes múltban gyökeredzik, bizonyítékul a legmodernebb tudományos kutatások felfedezéseit is használja. Ezeket a tudományos eredményeket a médiában ritkán népszerűsítik, pedig szabadon hozzáférhetőek és igazoltak.
 
Bizonyára rengeteg önismereti könyvet olvastál, amelyek önmagad fejlesztésében próbáltak segíteni. Megtapasztalhattad, hogy némely részletekben hasznodra váltak, de ritkán segítettek a tartós javuláshoz. Mint amikor sikerül lefogyni, de utána a kilók észrevétlenül újra feljönnek, pedig nem akarjuk, ugye? Ez azért van, mert az emberi lélek nagyon bonyolult és nehezen átlátható. Ezért is látjuk meg könnyebben a más szemében a szálkát, mint önmagunkéban a gerendát.
 
Neked ezért olyan önismereti könyvre, tanfolyamra van szükséged, ami könnyen átlátható és nem kínkeserves tanulást jelent. A YANTRA KÓD éppen ebben segít téged: izgalmas felfedezőútra visz, ahol kiismerheted saját elrejtett vágyaidat, megtapasztalhatod legjobb képességeidet. A YANTRA KÓD annyira egyszerű és szemléletes, hogy végül azon fogsz csodálkozni, miért nem ezt tanították neked az iskolában a sok felesleges dolog helyett?
 
 
 
 
 
 
  
Harmadik Fejezet

A leghosszabb út is az első, apró lépéssel kezdődik. Most, amikor rálépsz a boldogság ösvényére kérlek ismerd meg az első mantrádat. Ez abban erősít meg, hogy legyőzhesd az újra és újra rádtörő bizonytalanságot: „vajon sikeres leszek-e?” „vajon lépes leszek-e elfogadni a változásokat, amiket most még nem ismerek?” „Vajon szégyenkeznem kell-e majd, ha mégsem leszek elég sikeres?”

A legelső mantrád a zöld OLIVIN kristályodhoz szól. Ez a szeretet drágaköve, amely a sorban a középső, vagy ha csillagba rendezik, a déli irányt mutatja. A szeretet az Univerzum legfontosabb érzelme, ez ami emberré tesz és mindenki felismeri azonnal, magyarázat nélkül is.

Akik teljesen, vagy részlegesen elveszítik a szeretet képességét, azoknak emberi lényegük legfontosabb részét kell nélkülözniük. Ezért most a szeretet első mantrája önmagadhoz szól. Az önmagad iránt érzett szeretet az, ami előre visz, amikor elhatározod, hogy jobbá, értékesebbé, sikeresebbé fogsz válni. 

Olvasd el újra és újra önmagad szeretetének mantráját. Ízlelgesd, értelmezd a szavait. Figyeld meg, hogyan láttatja a mantrád a múltadat, jelenedet és a jövődet. Ha valamelyik szót, mondatot nehéz kimondanod elsőre, vagy vitatkoznál egyes gondolataival, jegyezd fel magadnak a YANTRA KÓD naplódba. Ezzel később majd feladatod lesz.

A szeretet első mantrája:

„Élek, lélegzem, vagyok. Csak egyetlen egy van belőlem. Érdemes vagyok a szeretetemre. Jó vagyok. Elég jó vagyok. Nem vagyok tökéletes, de elég jó vagyok MOST, amilyen vagyok. Holnap jobb lehetek, de már most is elég jó vagyok. Nincs miért szégyenkeznem önmagam előtt.

Csak egyetlen egy van belőlem az Univerzumban. Nincs még egy olyan, mint én. A magam erejéből lettem azzá, aki vagyok. Ez az én testem, az én lelkem, az én életem. Nincs belőle még egy.

Lehettem volna a múltban jobb, de ennek ellenére is büszke lehetek magamra, mert nincs belőlem még egy, egy másik, aki jobban csinálta volna helyettem. Nem az a dolgom, hogy visszanézve szégyenkezzem az elmulasztott lehetőségek miatt, hanem hogy megbecsüljem azt, amit elértem.

Élek, lélegzem, vagyok. Elég jó vagyok. Csak egyetlen egy van belőlem. Érdemes vagyok a szeretetemre.

Mindazt, amit nem tettem meg és jó lehetetett volna, a jövőben még megtehetem. A jövő előttem áll és telis-tele van lehetőségekkel. Az a feladatom, hogy a jövőben minél többet tegyek önmagamért.

Szeretem magamat, azt, aki vagyok. Már csak azért is megérdemlem ezt a szeretetet, mert nincs belőlem még egy. És épp ezért nincs más rajtam kívül, aki ennyire szerethetné azt, aki vagyok.

Élek, lélegzem, vagyok. Elég jó vagyok. Csak egyetlen egy van belőlem. Érdemes vagyok a szeretetemre.”

Ha többször elolvasod az első szeretet mantrádat felismerheted, hogy mindig aktuális és örökké az is marad. Lehet, hogy most tenni akarsz a jövődért, de esetleg mégis elakadsz, megtorpansz. Csak el kell olvasnod újra a szeretet első mantráját és ismét belevághatsz. Bármikor újra kezdheted élni az életedet. Akár ma is, akár holnap is. Ebben nem tud megakadályozni senki és semmi. Önmagad szeretete csak rajtad múlik. Elvehetetlenül és örökösen a tiéd.  

 

 
 
 
 
 
 

 
Negyedik Fejezet

A YANTRA ősi szanszkrit szó, amit többértelműsége miatt sem könnyű lefordítani. A jelentése: „a misztikus varázserő, ami a tárgyakat működteti, különleges képességgel ruházza fel”. Például az eke csak egy vasdarab lenne, de amint a Yantra ereje „átjárja”, szántani lehet vele, új életet teremteni a földből és táplálni a szeretteinket.
 
Amikor ékszert viselsz, az lehet egy szépen megmunkált ezüsttárgy. De ha ezt az ékszert átjárja a Yantra ereje, akkor a befoglalt különleges kristályok rezgésének erejével a szerencsehozó talizmánoddá, amuletteddé válik.
 
Az ősi időkben minden nyakláncot, karkötőt, gyűrűt talizmánként viseltek, nem létezett még az ékszerek „divatja”. Akik kristálymedált viseltek, azok például szerencsét, gazdagságot, vagy egészséget reméltek tőlük. A Yantra ékszerek is ebben az ősi felfogásban készülnek a mai mesterek keze által, sohasem gépekkel. Ugyanúgy öntjük formába az ezüstöt, ugyanúgy kézzel csiszoljuk és foglaljuk be a drágaköveket, mint hajdanán. Természetes, egyedi kristályokkal ékesítjük a medálokat, karkötőket, épp ezért nincs két teljesen egyforma darab.
 
Az ékszerek szimbolikája is a több ezer éves mintát követi. Hét különleges kristály, a hét fő csakrát erősítő rezgésekkel. A holisztika, azaz a lélek és a testi egészség összefonódását ugyanis már sok ezer éve tanítják. Ebből a szemléletből fejlődött ki az ayurvéda, a jóga és természetgyógyászat is.
 
Már az ókori görögök is…szoktuk mondani. Pedig az Indiában élő szanszkrit kultúra több ezer évvel megelőzte a helléneket. Kevesen tudják, hogy maga Hippokratész, akinek nevére a mai orvosok esküt tesznek, Indiában tanulta a mesterséget.
 
 
 
 
 
 
 
Ötödik Fejezet


A YANTRA KÓD megmutatja, hogyan szabadulhatsz meg könnyedén a szorongásaidtól, felesleges félelmeidtől, hogyan szerezheted vissza az optimizmusodat, hogyan növelheted az önbizalmadat pusztán a saját erődből. Képessé válsz olyan családi, munkahelyi konfliktusok feloldására, amikről már azt hitted, mindörökre kínozni fognak.
 
Könnyedebben fogod venni az élet akadályait, mert biztos lehetsz benne, hogy megtalálod a legjobb megoldásokat. Azt is meg fogod tapasztalni, hogy ritkábban esel ágynak és gyorsabban kilábalsz a betegségekből, mert ezekre a legjobb ellenszer, ha lelkileg harmonikus, érzelmileg pozitív és megingathatatlanul stabil vagy.
 
A YANTRA KÓD tehát a szó legjobb értelmében ezoterikus. Mint ahogy Hermész Triszmegisztosz mondja: „Ahogyan lent úgy fent, ahogy bent, úgy kint”. Tehát a történéseket belső irányból szemléljük, és elfogadjuk, hogy elsősorban a saját világunkat tudjuk megváltoztatni. Nem keresünk vétkeseket, nem akarunk mindenben és feltétlenül okokat és okozatokat találni.

A legnagyobb titok talán éppen az, hogy a jobb életre való képesség száz százalékig benned rejlik. Nincs szükséged különösebb külső segítségre, hogy sikeressé, boldoggá változtasd a saját életedet. Fel fogod ismerni, hogy a látszat ellenére nem mások akadályoznak meg abban, hogy jobb életet élhessél. Megmutatja viszont, hol vannak benned azok a belső energiagátak, amelyek eddig blokkolták, elzárták az örömtelibb, egészségesebb élethez vezető utadat. És nem csak megmutatja ezeket a gátakat, de megmutatja, hogyan léphetsz túl rajtuk könnyedén.
 
A lelki akadályaid  megszüntetésekor pozitív energiák szabadulnak fel benned. Begyakorolhatod, hogyan fordíthatod ezeket a saját sikereid a megalapozására. Képessé válsz arra, hogy ne csak több pénzt keressél, de örömed is leljed a munkádban és rendszeresen elmehess pihenni, nyaralni, kikapcsolódni. Megtalálod azt a kedvenc foglalatosságot, amire bátran azt mondhatod: „ezért érdemes élnem”.
 
 
 
 


 
 
 
Hatodik Fejezet


A YANTRA-KÓD feltárja, hol akadtál el a lelki fejlődésedben, milyen energiagátak képződtek benned. Hogyan ismerheted fel te magad is ezeknek a lelki akadályoknak a létét? Minden egyes alkalommal kapsz erről jelzést, amikor csalódottságot, félelmet, szorongást, stresszt, szégyent, bűntudatot – kellemetlen belső érzelmeket – élsz át, ez az jelzi, hogy a lelkedben vannak elakadási pontok, ahol az energia nem áramlik szabadon.
 
Amikor még nem rendelkezel az önreflexió képességével és még nem szereztél gyakorlatot a negatív lelki energiák feloldásában, addig sértődöttséggel, elkeseredettséggel, haraggal, agresszióval válaszolsz ezekre a benned tehetetlenség érzést kiváltó külső eseményekre. Végső soron az téves meggyőződés alakulhatott ki benned, hogy a bajok csak akkor oldódnak meg, ha majd mások, ha majd a külső világ megváltozik. Mások okozzák a boldogtalanságodat. Épp ezért nem is magadtól, hanem  másoktól vártad, hogy „boldoggá tegyenek”.
 
Elsőként megtanulod feloldani a belső konfliktusaidat és ezen keresztül gyakorlatot szerzel benne, hogyan tudsz a saját vágyaiddal egyensúlyba kerülni. Önmagában már ez is elég lesz ahhoz, hogy a körülötted élő személyekkel sokkal harmonikusabb módon élhess együtt. A belső békéd és optimizmusod át fog ragadni rájuk is és meglátod, hogy te is jobban fogod érezni magad a saját bőrödben.
 
Néhány hónap alatt hatalmas gyakorlatra tehetsz szert, ami alapjaiban változtathatja meg a világlátásodat pozitív irányba. Önbizalmad erősítése saját magadnak is hasznos tanulság lesz abban, hogy az akadályok helyett a lehetőségeidre fordítsd a lelki energiáidat a jövődben és ezáltal megalapozd a saját sikereidet. Sejted már, hogy nagyon jó dolgok fognak történni veled a következő hetekben-hónapokban?
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Hetedik Fejezet


Arra kérlek, biztatlak, hogy kezdjél egy naplót írni. Meglátod, hatalmas élmény lesz később visszatekinteni erre az időre, amikor megszerezted a boldogsághoz szükséges képességeidet. Ha naplót vezetsz, könnyebben átlátod majd az utat, amit addig bejártál. Ha esetleg időzavar miatt félre kellene tenned egy kicsit a tréninget, azonnal ott folytathatod, ahol félbehagytad. Amikor végzel az alap tréningel, a naplód segítségével egyszerűbben tovább adhatod szeretteidnek azt a tudást, amit te már megszereztél.
 
A naplóba írjál minden nap valamit a YANTRA KÓD-dal kapcsolatban. Hogyan fejlődtél, mik voltak a belső érzéseid, milyen kétségekre keresel válaszokat? Elsőként minden nap végén (vagy másnap reggel) jegyezz fel legalább három jó dolgot, ami történt veled aznap. Nem kell nagy dolgokra gondolnod, elég, ha a kertben láttál egy szép virágot, vagy a boltban kedvesen mosolygott rád az eladó. Ha háromnál több pozitív élményed volt, írd le azokat is mind. Egy héten át ne feledkezz meg erről a feladatról és akkor se add fel, ha esetleg nem látod értelmét. Nemsokára felfedem ennek a gyakorlatnak a titkát, ha esetleg menet közben te magad nem jönnél rá.
 
...Már elővetted az új naplófüzeted? Vagy nyitottál a számítógépeden egy mappát aminek „YANTRA KÓD” a címe? Ne halogasd, jegyezd fel azt a három jó dolgot most! Ne olvasd tovább ezt a szöveget, ne halogass.
Cselekedj MOST!
 
 
 
 
A következő fejezeteket is hamarosan megkapod...

Írj nekem a yantrakristaly@gmail.com email címre saját magadról, a problémáidról és a terveidről.

előre is köszönöm!

Sok Boldogságot Kívánok:
Borszéki Ferenc
boldogság tréner
kristály szakértő