PLACEBO VAGY VALÓDI

 
 
 

 
Placebo, vagy valódi hatás?

A kristály-energetizálás nem helyettesíti ugyan a klasszikus orvosi kezelést, de egyértelműen segíti az öngyógyító folyamatokat. (Végül is nem a gyógyszerek gyógyítanak meg, hanem segítségükkel a szervezeted visszanyeri az öngyógyító képességét). Azt szoktam a kétkedőknek ezzel kapcsolatban mondani, hogy ha „csak” azért megy le a vérnyomása valakinek, mert bízott az Olivin kristály erejében, akkor a világ legjobb megoldását találta meg a bajára, mert a kristályoknak nincs mellékhatása (amiről meg kellene kérdeznie a kezelőorvosát, gyógyszerészét).


Placebo az a „gyógyszernek látszó” tabletta, amiből szándékosan kihagyják a hatóanyagot, de a beteg mégis meggyógyul tőle, mert azt hiszi, hogy kapott valamit a szervezete támogatására. A kristályok esetében másról van szó.
 
 
 
Rezgésükkel stimulálják a csakráinkat

Tudatlanul, vagy szándékosan, de kommunikálunk a kristályainkkal. Fogadjuk azt az irányított rezgést, amit kibocsájtanak. Nem festék adja a kristály színét, hanem a kristályba belépő fehér fény a kristályrácson áthaladva megszűrődik és csak egyetlen szín lép ki a drágakőből. Tehát a kristály legfontosabb tulajdonsága, hogy csak egy bizonyos színű  (hullámhosszú) fényrezgést bocsájt ki magából – (hasonlóan a lézerekhez, amiket szintén kristályok segítségével -pl. rubin- állítanak elő). Ez a sajátos fénye a természetben talált kristályoknak már meg van, de a csiszolással „segítenek” a kristálynak, hogy jobban csilloghasson.

Tudományosan nem bizonyított, de a több évezredes tapasztalat azt mutatja, hogy ezek a kristályok képesek stimulálni azokat a csakrákat és agyi központokat, amelyek a belső elválasztású mirigyeinket irányítják. Ezért is vonzódunk lelkileg, érzelmileg bizonyos színekhez és kristályokhoz.
 
 
 
 
 
A Yantra kristályok csökkentik a stresszt, a szorongást

Mindenki beszámol róla, aki viseli, hogy a Yantra kristályaiból készült ékszereket viselve megnyugszanak, csökken a szorongás érzetük, könnyebben viselik el a stresszt. Ha csak ezért az egyért hordod a medálodat, már sokat tettél az egészséged érdekében. Orvosilag bebizonyított tény, hogy a szervezetünk regeneráló, öngyógyító képességét – minden szervünknél – a stressz rombolja. Aki tehát képes elengedni a feszültségeit – például az ékszerbe vetett pozitív hitének segítségével, vagy a Yantra Boldogság Tréning gyakorlataival, az végső soron erősíti az immunrendszerét is.

A stresszt, a szorongást ugyanis a szervezet veszélyhelyzetként éli meg és azonnali választ ad rá, és az ehhez szükséges energiát éppen az önregenerálódástól, immunreakciótól „veszi el”, ami szerinte „ráér”. Mindenki megtapasztalta már ezt, amikor tartós érzelmi válsághelyzetben gyakrabban és könnyebben fázott meg, lett beteg.
 
 
 
 

 
Tudatos egészség teremtés

A Yantra kristályok segítenek a tudatos egészségteremtésben is. Léteznek olyan könnyen begyakorolható meditációs technikák, relaxációs módszerek, amikor a kristályaink rezgését átvesszük és azt a beteg testrészünkre irányítjuk. A pozitív érzelemmel áthatott, irányított gondolat – szintén nem orvosilag bizonyítottan, hanem az évezredes tapasztalatokkal bíró természetgyógyászat szerint – képes javítani és gyorsítani a szervezet önregeneráló folyamatait. Miért?
 
A természetgyógyászat és a holisztika egységben szemléli a testet és a lelket. Már az orvosok sem tagadják, hogy a negatív lelki folyamatainkkal képesek vagyunk megbetegíteni önmagunkat. Ezek az úgynevezett szomatikus betegségek. Ha tehát különböző kristálygyógyászati módszerekkel valaki képes rá, hogy az őt megbetegítő lelki szokásaitól megszabaduljon, akkor ez már maga az öngyógyítás. Ilyen módszerekről bővebben olvashatsz a Yantra Kód Boldogság Tréningjében.
 
 
 
 
 
 
 Boldogabb, magabiztosabb, sikeresebb leszel.
Érezni fogod a valódi drágaköves mandalák pozitív erejét!

 
   
 Szerencse Csillag
13 990 helyett
AKCIÓS ÁR: 11 990.- Ft

Megrendelem
 Szivárvány
13 990 .-Ft

Megrendelem
 Lótusz
15 990 .-Ft

Megrendelem