OLIVIN

Az Olivin kristály rezgése a Szív csakrádat erősíti:
szeretni önmagadat, másokat és elfogadni a szeretetet.Nagy Olivin Csillag
ÁR: 18 990.- Ft

Megrendelem
Olivin Csillag
14 990.-Ft
Megrendelem

 
Az Olivin kristály
Az Olivin kristály rezgése megtanít a feltétel nélküli szeretetre. Szeretetet adni és kapni nélkülözhetetlen az örömteli, boldog élethez, enélkül az élet csak üres létezés. Az Olivinnel képessé válsz túllépni a személyes határaidon, megélheted a szabadságot és az elfogadást. Megerősít, hogy felelősséget vállaljál önmagadért. Ne csak különleges, versengő akarj lenni, de együttműködő is. Az Olivin a fejlődés, a szüntelen megújulás kristálya. Az ókori Egyiptomban ez epét és a lépet gyógyították vele. Megmutatja, miként bocsáthasz meg önmagadnak és másoknak.

Az Olivin kristály a Szív csakrádat energetizálja
A negyedik csakra a mellkas közepén a test energetikai középpontja, minden szervvel kapcsolatban áll. Üzenete: össze vagy kapcsolva minden érző lénnyel.  A Szív csakra rezgése zöld, a szivárvány középső színe, amely kapcsolódik a körülöttünk viruló természethez. A Szív csakra növeli az együttérzést, az összehangolódást: ez a szív bölcsessége. Akinek egészségesen működik a csecsemőmirigye, a vérkeringése, a légzése, szép a bőre, annak a Szív csakrája harmonikusan rezeg. 
 
 
 
Mikor ajánlott Olivin kristály ékszert viselned?

- Ha csak adni akarsz, de nehezen fogadod el a szeretetet.
- Ha nem találod meg a párodat.
- Ha zárkózottan, magányosan éled az életed.
- Ha több barátra, társaságra vágysz.
- Ha nehezen mutatod ki a szeretetedet, nehezen nyílsz meg másoknak.
- Ha képtelen vagy rá, hogy szeresd a belső értékeidet.

- Ha nehezen fogadod el önmagadat.
- Ha a kapcsolataidban mindig alárendeled magadat másoknak.
- Ha nehezen bocsájtasz meg másoknak, mardos a féltékenység.
- Ha túl sokat kritizálsz másokat, bíráskodsz, ítélkezel, ápolod a haragot.
- Ha nehezen fogadod el a testi érintkezést, simogatást, ölelést.
- Ha krónikus bőrbetegség alakult ki.
- Ha a tüdőd, a légzőszerved asztmás, allergiás, gyulladt.

- Ha a szíved és az érrendszered a betegség jeleit mutatja.
- Ha augusztusban születtél, ha sorsút számod: 8.
 
 
 
Nagy Olivin Szivárvány
ÁR: 17 900.- Ft

Megrendelem
Olivin Szivárvány
13 990.- Ft

Megrendelem

 

Így támogatja a Szív csakrádat csakrádat az Olivin kristály:

Önmagad szeretete
A szeretet érzésének első szintje, a saját magunk iránt érzett megbecsülés és felelősség. Rengetegen esnek abba a hibába, hogy kiteszik a lelküket másokért, de nem kényeztetik önmagukat. Kell, hogy önmagadat legalább annyira becsüld, mint másokat. Ha feltételek nélkül szereted önmagad, nem képzeled, hogy ez önzés lenne, inkább a szégyenérzeted elengedése és megbocsájtani tudás a gyarlóságaidért.


Szeretni másokat
Ha visszanézel a múltadra, rájöhetsz, hogy életed legdrámaibb, legnehezebb időszakai azok voltak, amikor a Szív csakrád elzáródott. A harag, féltékenység, zavarodottság, neheztelés, keserűség, jelzi, ha energiagát alakult ki a szív csakrádban. Azután, amikor már képessé válsz arra, hogy figyelmet és gondoskodást szánjál másokra, a dolgok el kezdenek „rendbe jönni”. Amikor az ész nélküli versengést, ítélkezést felváltja az együttműködés keresése és a megbocsájtás, kisímulnak a negatív energiák. Ekkor van arra esélyünk, hogy rátaláljunk életünk szerelmére, hogy új barátokra leljünk, hogy elfogadjanak egy új közösségben.

Nagy Olivin Lótusz
ÁR: 19 900.- Ft


Megrendelem
Olivin Lótusz
16 990.- Ft

Megrendelem
 
Elfogadni a szeretetet.
Mit teszünk, amikor lelki sérüléseket, érzelmi sebeket szerzünk? Elnémulunk, magunkba zárkózunk és falakat építünk magunk köré. Ezek a falak azután mindkét irányból akadályt képeznek. Nehezebben leszünk szerethetőek és mi magunk sem leszünk képesek olyan könnyen kapcsolódni máshoz, mint szeretnénk. Ezért, amikor képessé akarunk válni a szeretetre, elsőként magunkba kell néznünk: állja-e útját a felénk áramló szeretetnek a lelkünkben?  Az Olívin rezgésével segít elporlasztani a magunk köré vont lelki gátakat. Ha valóban kitárod a szívedet, megjavulnak a családi kapcsolataid, új barátságok szövődnek és rád talál a szerelem.
 
 
 
 
 Boldogabb, magabiztosabb, sikeresebb leszel.
Érezni fogod a valódi drágaköves mandalák pozitív erejét!

 
   
 Szerencse Csillag
14 990.-Ft
Megrendelem
 Szivárvány
13 990.-Ft

Megrendelem
 Lótusz
16 990.-Ft

Megrendelem