KRISTÁLYOK

 
 
A YANTRA ékszer 7 kristálya


Négyezer éve a szanszkrit bölcsek hét valódi drágakőből készítették az ezüst YANTRA ékszert. Az ősi hagyomány szerint a hét különleges kristály rezgése csökkenti a lelki stresszt, tisztítja a csakrákat.
 
A szanszkrit papok tanítása szerint bizonyos drágakövek feloldják az energiagátakat, pozitívan stimulálják a szervezetet. Hasonlóan a Nap sugaraihoz, amelyek D vitamin termelést indítanak be a testünkben. Féltve őrzött titkuk az volt, hogy e kristályok pozitív rezgései megerősítették a lélek energiáit, s ezzel képesek voltak gyógyítani a testet is.
 
 
 
Az Ametiszt kristály

Az Ametiszt rendkívül hatékony energetizáló kő, magas spirituális rezgéssel. Más kristályokat is megtisztít. Természetes nyugtató, segíti a frusztráció és a szorongások elengedését. Blokkolja a földmágneses stresszt és a negatív környezeti energiákat. Kitűnően lehet vele relaxálni, meditálni, segíti a vizualizációt. Éjjel viselve viselve intuitív, jövőbe látó álmokat hoz. Tisztítja az aurát.

A középkori főúri udvarokban a részegség megelőzésére használták, mert úgy vélték, józanító hatással van a káros szenvedélyekre. Emberbaráti szolgálatra bátorít, nyugtatja a vívódó lelket.

Hogyan támogatja az Ametiszt kristály a Korona csakrádat? >>

 
 
Az Iolit kristály

Megkönnyíti, hogy a megérzéseid alapján jó döntéseket hozzál. Tisztítja az aurát, szabályozza a meridiánok energiaáramlását. Jótékonyan hat az idegrendszerre, józanító hatással van a káros szenvedélyekre. Élesebbé teszi a hatodik érzéket, segít, hogy kövessed az ösztönös megérzéseidet. Elmélyíti a kapcsolatodat a belső tudásoddal.

Az indigó szín rezgése az ősi hagyományok szerint segíti a szellemet, hogy kevésbé szétszórtak legyél, jobban tudj összpontosítani és tisztában legyél a képességeiddel. A sámánszertartásokon használták, mert segíti a testen kívüli utazásokat. Védelmül viselték az ismétlődő rémálmok ellen.
Hogyan támogatja az Iolit kristály a Homlok csakrádat? >>

 
 
 
Az Akvamarin kristály

Segít elviselni a stresszt, türelmessé tesz. Lecsillapítja az elmét, megszünteti a hangulat hullámzását és belső nyugalmat biztosít. Segítségünkre van a mögöttes érzelmi állapotok megértésében és érzelmeink kifejezésében.

Az Akvamarin kristály kék színe és rezgése képessé tesz a türelemre és élvezhetővé teszi a csendet. De ugyanakkor támogat, amikor meg kell szólalnod, ki kell fejezned az érzéseidet. Relaxál, kiszűri az agyat érő felesleges információkat.
Hogyan támogatja az Akvamarin kristály a Torok csakrádat? >>

 
 
Az Olivin kristály
Az Olivin kristály rezgése megtanít a feltétel nélküli szeretetre. Szeretetet adni és kapni nélkülözhetetlen az örömteli, boldog élethez, enélkül az élet csak üres létezés. Az Olivinnel képessé válsz túllépni a személyes határaidon, megélheted a szabadságot és az elfogadást. Megerősít, hogy felelősséget vállaljál önmagadért. Ne csak különleges, versengő akarj lenni, de együttműködő is.

Az Olivin a fejlődés, a szüntelen megújulás kristálya. Az ókori Egyiptomban ez epét és a lépet gyógyították vele. Megmutatja, miként bocsáthasz meg önmagadnak és másoknak.
Hogyan támogatja az Olivin kristály a Szív csakrádat? >>

 
 
A Citrin kristály

A Nap erejét hordozza, erősíti az önbizalmat és az önbecsülést. Megvéd a rosszindulatú bírálatok ártó hatásától.
Segít, hogy a figyelmedet önmagad belső folyamataira irányítsad. Megóv a negatív belső gondolatoktól, amelyek aláásnák az önértékelésedet. A citrin elnyeli, átalakítja szétszórja és földeli a negatív energiát, feloldja a bánatot.

A Citrin kristály fejleszti az eltökéltséget és az önkifejezést, erősíti az idegeket. Kitűnő depresszió, félelmek, fóbiák legyőzéséhez. Fokozza az életörömöt, energiával tölti fel a fizikai testet. Képessé tesz, hogy felelősséget vállaljunk önmagunkért, a saját boldogulásunkért.
Az ősi kínai hagyományok szerint a Citrin serkent és regenerál, serkenti az emésztést.
Hogyan támogatja a Citrin kristály a Napfonat csakrádat? >>


 
 
A Karneol kristály

A Karneol összegyűjti a melegséget. A karneol kristály épp ezért alkalmas arra, hogy segítsen visszaszerezni a hitedet saját nőiességedben. Jobbá teszi a szülő-gyermek kapcsolatot. A Kerneol kristály sikert hoz az életedbe. Megerősít az alkotómunkában, fokozza a kreativitást és kitartóvá tesz, előrelendít a hivatásodban, karrieredben.
 
A Karneol a nőiesség, a nemiség, a szexualitás drágaköve. Tele van életerővel, amely nem csak arra tesz alkalmassá, hogy fenntartsd a saját élerőd, hanem hogy új életet is teremthess. A Karneol a nevét a cseresznyéről (latinul. Corna) kapta. Az egyiptomiak  azt tartották róla, hogy növeli a termékenységet.
Hogyan támogatja a Karneol kristály a Kereszt csakrádat? >>
 
 
 
A Gránát kristály

Bátorságot és hitet ad még a reménytelennek látszó helyzetekben is.
Aktivál más kristályokat, erősíti hatásukat. A Gránát kristályok segítenek lebontani a belénk ivódott negatív viselkedésmintákat, megkönnyíti az elavult, vagy régi ötletek elengedését. Képes megszűntetni az érzelmi gátlásokat, ezzel utat nyit az önbizalom megszerzéséhez.

A Gránát kristály hatékony energiafeltöltő és regeneráló, amely tisztítja és egyensúlyba hozza a Gyökér csakrát. A középkorban azt tartották róla, hogy képes elűzni a fenyegető veszélyt, ezért talizmánként viselték. Különösen kilátástalannak tűnő helyzetekben nyújt segítséget, amikor a megszokott életünk darabjaira hullik szét, vagy trauma ér.
Hogyan támogatja a Gránát kristály a Gyökér csakrádat? >>
 
 
 
 Boldogabb, magabiztosabb, sikeresebb leszel.
Érezni fogod a valódi drágaköves mandalák pozitív erejét!

 
   
 Szerencse Csillag
14 990 .-Ft
Megrendelem
 Szivárvány
13 990 .-Ft
Megrendelem
 Lótusz
16 990.- Ft
Megrendelem
 
 Altalános Szerződési Feltételek