KARNEOL

 A Karneol kristály rezgése a Kereszt csakrádat erősíti:
nőiesség, nemiség, egyensúly, sikerNagy Karneol Csillag
ÁR: 18 900.- Ft

Megrendelem
Karneol Csillag
14 990.- Ft
Megrendelem
 
A Karneol kristály

A Karneol összegyűjti a melegséget. A karneol kristály épp ezért alkalmas arra, hogy segítsen visszaszerezni a hitedet saját nőiességedben. Jobbá teszi a szülő-gyermek kapcsolatot.
 
A Kerneol kristály sikert hoz az életedbe. Megerősít az alkotómunkában, fokozza a kreativitást és kitartóvá tesz, előrelendít a hivatásodban, karrieredben. Az álmodozókat összekapcsolja a valósággal, a depressziósokat motiválja az újrakezdésre.
 
A Karneol a nőiesség, a nemiség, a szexualitás drágaköve. Tele van életerővel, amely nem csak arra tesz alkalmassá, hogy fenntartsd a saját élerőd, hanem hogy új életet is teremthess. A Karneol a nevét a cseresznyéről (latinul. Corna) kapta. Az egyiptomiak  azt tartották róla, hogy növeli a termékenységet.
 
 
 
 
Kereszt (szakrális) csakra

A Kereszt csakra a köldök alatt pár centiméterrel alatt található. Az erőteljes narancs színnel áll kapcsolatban, ez serkenti a működését. A Kereszt csakra biztosítja a belső tüzet mindazokhoz a dolgokhoz, amelyek örömmel és élvezettel töltenek el.
 
Innen indulnak ki a pozitív érzelmeid, amelyek kellemessé és sikeressé teszik az életedet, ez a csakra a lelki jól-léted forrása. Ahhoz, hogy valami élvezeteset tehessél, fel kell fedezned azokat a vágyaidat, amelyek a legbensőbb énedből fakadnak. Azokat a dolgokat, amelyekkel külső kényszer, elvárás nélkül is szívesen csinálsz.

Mikor ajánlott Karneol kristály ékszert viselned?
- Ha nehezen találsz párt magadnak. Csalódás csalódást követ.
- Ha
gyakran elveszted az uralmadat az érzelmeid fölött. (sírsz, hisztizel, stb.)
- Ha túlságosan racionálisan nézed a világot.
- Ha gyakran kell szégyenkezned, ha nem érzed magad vonzónak.
- Ha már hónapok óta küzdesz a depresszió közeli állapottal.
- Ha nincsen részed gyengédségben, testi örömökben, alacsony a libidód.
- Ha a nő szervek a betegség jeleit mutatják, (meddőség, ciszta).
- Ha beteg a vese, vagy vesekő keletkezett
 


 
Nagy Szivárvány
ÁR: 17 900.- Ft


Megrendelem
Karneol Szivárvány
13 990.- Ft
Megrendelem

 
Így támogatja a Kereszt csakrádat a Karneol kristály:


Érzelmesség, nőiesség
Amikor vidám vagy és feldobott, a pozitív érzések feltöltik a lelkedet, akkor érzed, hogy érdemes élned. A Karneol kristály rezgéséből erőt meríthetsz, hogy képes legyél bízni az érzelmeidben, ki tudjad mutatni őket. Keresd az élet örömeit, szépségeit. Az érzelmi gazdagság teszi az életedet páratlanná és boldoggá. A Karneol kristály arra tanít, hogy élvezd az életed minden percét, bátran halgass mindig a szívedre. Vállad fel, hogy NŐ vagy, nőies jin energiák vezéreljenek, a gyengédség, a törődés, a szeretet, az odaadás és a befogadás.

Siker, kreativitás
A karneol kristály rezgése képessé tesz, hogy megtaláld azokat a lehetőségeket, amelyek igazán örömöt szereznek neked. Ha azzal töltessz több időt, amit csinálni szeretsz, ami jóérzéssel tölt el és nem pazarlod az idődet neked kellemetlen dolgokra. Erre a legjobb mód, ha kimutatod és megéled azokat a képességeidet, amikben tehetséges vagy. Jólesik és tökéletes pillanatokat szereznek azok a dolgok, amelyek a benső természetedből fakadnak, ha közben képes vagy kamatoztatni a pozitív adottságaidat.
Nagy Lótusz
ÁR: 19 900.- Ft

Megrendelem
Karneol Lótusz
16 990.- Ft

Megrendelem
 

Egyensúly teremtés, tolerancia
A "jang" férfias versengésével szemben a nőként hatalmas előnyöd van "jin" energiáiddal, amelyek képessé tesznek az együttműködésre. Nőként sokkal könnyebben felismered és elfogadod a dolgok kettős arculatát. Az Univerzumban a nők feladata, hogy megteremtsék az egyensúlyt, a harmóniát. A dolgok, az érzelmek egyensúlya nem nélkülözheti a megértést és a toleranciát. A karneol kristály ezért abban is segít téged, hogy távol tarthasd az irigységet, a dühöt és a sértődöttséget. Csillapítja a haragot és megkönnyíti a veszekedések lezárását. A karneol megtanít önfeledten élni az életedet.
 
 
 
 
 Boldogabb, magabiztosabb, sikeresebb leszel.
Érezni fogod a valódi drágaköves mandalák pozitív erejét!

 
   
 Szerencse Csillag
14 990.-
Megrendelem
 Szivárvány
13 990.-Ft

Megrendelem
 Lótusz
16 990.-Ft

Megrendelem