IOLIT

Az Iolit kristály rezgése a Homlok csakrádat erősíti:
intuíció, hatodik érzék, művészi hajlamNagy Iolit Csillag
18 900.- Ft

Megrendelem
Iolit Csillag
14 990 .- Ft

Megrendelem

 
Az Iolit kristály

Megkönnyíti, hogy a megérzéseid alapján jó döntéseket hozzál. Tisztítja az aurát, szabályozza a meridiánok energiaáramlását. Jótékonyan hat az idegrendszerre, józanító hatással van a káros szenvedélyekre. Élesebbé teszi a hatodik érzéket, segít, hogy kövessed az ösztönös megérzéseidet. Elmélyíti a kapcsolatodat a belső tudásoddal.

Az indigó szín rezgése az ősi hagyományok szerint segíti a szellemet, hogy kevésbé szétszórtak legyél, jobban tudj összpontosítani és tisztában legyél a képességeiddel. A sámánszertartásokon használták, mert segíti a testen kívüli utazásokat. Védelmül viselték az ismétlődő rémálmok ellen.


Az Iolit kristály a Homlok csakrádat energetizálja
Az Iolit a látomások és a jövendölések köve, megnyitja a harmadik szemet. Erősíti a homlokcsakrát, hiszen megszünteti a függőségi viszonyok okait: lehetővé teszi, hogy igazi önmagadat mutathassad meg: megszabadít a környezeted elvárásaitól. Erősíti az önmagadért érzett felelősségvállalást, ami megkönnyíti kapcsolataidban a nézeteltérések feloldását. Fejleszti az eltökéltséget és támogat abban, hogy megvalósítható célokat tűzzél ki magad elé.
 
 
 
 
Mikor ajánlott Iolit kristály ékszert viselned?

 

- Ha tisztábban szeretnéd látni az életed célját.
- Ha jobban szeretnél bízni a megérzéseidben.
- Ha erősíteni akarod a vizualizációs képességedet.
- Ha gyakran van migréned, fejfájásod.
- Ha rendszeresen visszatérő álmaidat akarod megérteni.
- Ha nehezen hozod meg a döntéseidet.
- Ha nehezen találod meg az életed célját.
- Ha gyakran vagy álmatlan.
- Ha rövidlátás, vagy a távollátás problémát okoz.
- Ha a zodiákus jegyed Vízöntő, vagy Halak.
 

 
Nagy Iolit Szivárvány
ÁR: 17 900.- Ft


Megrendelem
IolitSzivárvány
13 990.- Ft

Megrendelem
 
Így támogatja a Homlok csakrádat az Iolit kristály:

Hatodik érzék
Az Iolit segít bíznod a belső erődben, a belső iránytűdben. A hatodik érzéked hangolja össze az intuíciódat, a képzelőerődet, a bölcsességedet és a megszerzett ismereteidet. Az életedet egy izgalmas filmként élheted, mert a hatodik érzéked megajándékoz az előrelátás és az intuíció képességével. Fontos, hogy ne csak a külső, megfogható dolgokból meríts erőt, a belső intuícióid ugyanannyira fontos információkkal látnak el a döntéseidben.
 
Belső motiváció, önmegvalósítás
Az Iolit segít, hogy önmagad lehessél még akkor is, ha a vágyaid nem esnek egybe a társadalmi elvárásokkal. A harmadik szemed felnyitása abban segít, hogy el tudd képzelni, milyen jövőt szeretnél magadnak és hogyan jutsz el a célodig? Kitartással vértez fel, hogy ne kelljen lemondanod az álmaidról, a döntéseidben pedig a legbensőbb értékeidre hallgathass.
 
Nagy Iolit Lótusz
ÁR: 19 900.- Ft


Megrendelem
Iolit Lótusz
16 990.- Ft
Megrendelem
 
Álmok
A harmadik szem csakrád segít megfejteni az álmaidban rejlő szimbólumokat hiszen ezek a bölcsességed forrásai. A visszatérő álmoknak különös jelentősége van és az Iolit segít felismerni a tudatalattidból felbukkanó rejtett üzeneteket. Bűntudat, vagy aggodalom gyötör, a párkapcsolatod válságban van? Fordíts nagyobb figyelmet az álmaidra, mert az Iolit segít megtalálni a megoldásokat és meghozni a fontos döntéseket.
 
 
 
 
 
 Boldogabb, magabiztosabb, sikeresebb leszel.
Érezni fogod a valódi drágaköves mandalák pozitív erejét!

 
   
 Szerencse Csillag
14 990.-

Megrendelem
 Szivárvány
13 990 .- Ft

Megrendelem
 Lótusz
16 990.- Ft
Megrendelem