HOGYAN VÁLASSZAM KI

 
 
 
Hogyan válasszam ki a kristály ékszeremet?

Azt válaszd, amelyik iránt első látásra vonzalmat érzel. Kövesd a megérzésedet és engedd, hogy a kristályaid „kiválasszanak” Téged. Ez lesz a jó döntés és nem kockáztatsz vele semmit, mert ha meggondolnád magadat, egy éven belül bármikor visszacseréljük neked, vagy visszaadjuk az ékszer árát. Nem is kell megindokolnod miért kéred vissza a pénzt. (Könnyen teszünk ilyen kedvező ajánlatot, mert senki nem hozza vissza az ékszereinket).
 
Boldogságra, önbizalomra, szerencsére, bőségre vágysz?
Ha sok mindent akarsz elérni egyszerre, szeretnéd, hogy színesebb legyen az életed, akkor válaszd az univerzális 7 köves Yantra kristály ékszert. Most az egyszer ne a ruháidhoz keress ékszert, hanem a lelked vágyaihoz. Ráadásul ezekben benne van a szivárvány összes színe, maga a teljesség. Kívánhatnál ennél többet?
 
 
 
 
Tudatosan keresel kristályt egy lelki problémádra?
Példa: „Nagyon nehezen hiszek a jövőmben, halogatom a feladatokat, nem merek optimista lenni”. Ez egyértelműen azt kívánja, hogy a legalsó, a Gyökér csakrádat energetizáld. Olvasd át egyenként a hét kristály-oldalon (Gránát, Karneol, Citrin, Olivin, Akvamarin, Iolit, Ametiszt) a „Mikor ajánlott … kristály ékszert viselned” rovatot. Ha magadra ismersz, akkor már meg is találtad a kristályodat.

Valamelyik kristály biztosan Te rád vár, mert ez a 7 drágakő megoldást kínál az összes lehetséges lelki problémádra. Előfordulhat, hogy több, mint két kristályban is magadra ismersz, akkor válaszd az univerzális, 7 köves ékszert. Vannak problémák, mint például a párkapcsolati, vagy a pénzhez való viszony (pénzenergia-hiány), amik valamennyi csakrát áthatják és ezért mind a 7 féle kristályra szükséged lesz.
 
 
 
 
Tudatosan keresel kristályt egy bizonyos betegségre?
Először nézd át a csakra táblázatot, melyik energiaközpontodban lehet az elakadás, melyiket kellene tisztítani, harmonizálni? A hét csakra felöleli a teljes tested minden porcikáját, tehát valamelyik csakrádban megtalálod a bajok gyökerét. A kristály-energetizálás nem helyettesíti ugyan a klasszikus orvosi kezelést, de egyértelműen segíti az öngyógyító folyamatokat. (Végül is nem a gyógyszerek gyógyítanak meg, hanem segítségükkel a szervezeted visszanyeri az öngyógyító képességét).

Azt szoktam a kétkedőknek ezzel kapcsolatban mondani, hogy ha „csak” azért megy le a vérnyomása valakinek, mert bízott az Olivin kristály erejében, akkor a világ legjobb megoldását találta meg a bajára, mert a kristályoknak nincs mellékhatása (amiről meg kellene kérdeznie a kezelőorvosát, gyógyszerészét).
Placebo, vagy valódi hatás?
 
 
 
 
 Boldogabb, magabiztosabb, sikeresebb leszel.
Érezni fogod a valódi drágaköves mandalák pozitív erejét!

 
   
 Szerencse Csillag
13 990.- Ft

Megrendelem
 Szivárvány
13 990 .-Ft

Megrendelem
 Lótusz
15 990.- Ft

Megrendelem