GRÁNÁT

A Gránát kristály rezgése a Gyökér csakrádat erősíti:
bátorság, biztonság, optimizmus, pénz-energiaNagy Gránát Csillag
ÁR: 18 900.- Ft
Megrendelem
Gránát Csillag
14 990.-Ft
Megrendelem
 
A Gránát kristály

Bátorságot és hitet ad még a reménytelennek látszó helyzetekben is.
Aktivál más kristályokat, erősíti hatásukat. A Gránát kristályok segítenek lebontani a belénk ivódott negatív viselkedésmintákat, megkönnyíti az elavult, vagy régi ötletek elengedését. Képes megszűntetni az érzelmi gátlásokat, ezzel utat nyit az önbizalom megszerzéséhez.

A Gránát kristály hatékony energiafeltöltő és regeneráló, amely tisztítja és egyensúlyba hozza a Gyökér csakrát. A középkorban azt tartották róla, hogy képes elűzni a fenyegető veszélyt, ezért talizmánként viselték. Különösen kilátástalannak tűnő helyzetekben nyújt segítséget, amikor a megszokott életünk darabjaira hullik szét, vagy trauma ér.
 
 
 
 
Gyökér csakrádat a Gránát kristály
energetizálja

Ez a legalsó energiaközpont biztosítja, hogy két lábbal, szilárdan álljál a földön fizikai és lelki értelemben is. Ehhez szükséged van táplálékra, biztonságos otthonra és anyagi függetlenségre. Modern életünkben a bizonytalanság gyakran a pénzügyeinkben csapódik le. Aki folyamatosan szenved a pénztelenségtől, annak valójában a Gyökér csakra szintjén van tennivalója, ezt kell megerősítenie. 

Pénz és a csakrák >>


Mikor ajánlott Gránát kristály ékszert viselned?
- Ha több vitalitásra, életenergiára van szükséged
- Ha bátortalannak érzed magad, halogatsz, nehezen kezdesz új dolgokba.
- Ha nem vagy legalább egy kicsit optimista.
- Ha gyakran szorongasz, félsz olyan dolgoktól, amelyek nem következnek be.
- Ha évek óta küzdesz a pénztelenséggel.
- Ha nem tudod leadni a túlsúlyodat.
- Ha gyakran ér baleset, gyengék a csontjaid, romlanak a fogaid.
- Ha gyenge az immunrendszered, gyakran megfázol.
- Ha a Sorsút számod: 1, vagy ha januárban születtél,
 
 
 
Nagy Gránát Szivárvány
ÁR: 17 900.- Ft


Megrendelem
Gránát Szivárvány
13 990.- Ft
Megrendelem
 
Így támogatja a Gyökér csakrádat a Gránát kristály:


Bátorság, Biztonság

Amikor bátor vagy, képes vagy meghaladni korábbi önmagadat. A Gránátkristály rezgéséből erőt meríthetsz a kritikus helyzetekben. A bátorság az egyik legszebb és nagyrabecsült tulajdonságunk. Amikor kimutatod a szeretetedet, amikor kiállsz másokért, amikor belevágsz valami újba, amikor összeszorított foggal harcolsz a sikeredért a Gyökér csakrád energiájából tudsz meríteni. Bármit megtehetsz, hogy biztonságban tudjad magadat és szeretteidet, de legbátrabb mégis akkor vagy, ha elfogadod, hogy mégsem vagy sebezhetetlen.
Achillesz sarka: ne akarj sebezhetetlen lenni >>

Megfiatalító Mozgás
Vitalitásodat mutatja, mennyit és milyen gyakran mozogsz. Ha a Gyökércsakrád elegendő energiát kap, nem leszel fáradékony, kívánod mozgást. Menj ki a szabadba, a természetbe, teremts kapcsolatot az Anya Földdel! A mozgás csökkenti a stresszt, megfiatalít, mert karban tartja a belső szerveidet és a csontrendszeredet. A rendszeres jóga, a meditáció, a relaxáció átmozgatja és felfrissíti a gondolataidat, segítségükkel csökkentheted a szorongásaidat és a félelmeidet, gyakorlatot szerzel a belső harmóniád megteremtésében.
 
Nagy Gránát Lótusz
ÁR: 19 900.- Ft


Megrendelem
Gránát Lótusz
16 990.-Ft
Megrendelem
 
Optimizmus
A Gránátkristály rezgése képessé tesz, hogy elengedd a félelmeidet és a szorongásaidat, ez erősíti meg az optimizmusodat. Az a mód, ahogy te a világra tekintesz, ugyanis meghatározza, mit kapsz vissza a világtól. Ha a világot félnivaló helynek látod, szüntelenül akadályokkal találkozol. Ha viszont bízol benne, hogy a világ "jó hozzád", akkor sorra bukkannak fel a lehetőségek az életedben. Kevesen tudják és még kevesebben veszik komolyan, hogy az életerőnket és a vitalitásunkat alááshatja még a kismértékű pesszimizmus is.

Ha optimista vagy, kevesebb szorongással, félelemmel éled az életedet. Éppen ezért többet remélhetsz és kaphatsz az élettől (például pénzt), mersz bízni a jövődben, ezért kevésbé halogatod a döntéseidet és a tetteidet (hamarabb és gyakrabban éred el a céljaidat). Épp ezért a Gránát kristály rezgése segít lezárni a múltat és a jelenben élni.
 
 
 
 Boldogabb, magabiztosabb, sikeresebb leszel.
Érezni fogod a valódi drágaköves mandalák pozitív erejét!

 
   
 Szerencse Csillag
14 990.-Ft
Megrendelem
 Szivárvány
13 990.- Ft
Megrendelem
 Lótusz
16 990.- Ft
Megrendelem