BLOG: Lélek és Lelkesedés

 
Lélek és lelkesedés
Ha a tudatodat ráhangoltad a célodra és rendszeresen alkalmazod a megerősítést, a gondolataid szinte maguktól rátalálnak a megvalósítás útjára. Ez az, ami talán hihetetlenül hangzik, de igaz. Ezt csak úgy tudod meggátolni, elrontani, ha:
 
- elhanyagolod a rendszeres megerősítést, vagy
 
- felülsz a környezeted pesszimista kritikáinak, vagy
 
- nem tudsz lelkesedni a kivitelezés közben.

Sok ismerősöd van bizonyára neked is, akiről azt gondolod, hogy boldogabb lehetne az élete, többre is vihetné. Mégis nehezen jut egyről a kettőre. Mások hasonló adottságokkal könnyedén veszik az akadályokat. Mi van meg bennük, ami sokakból hiányzik? A LELKESEDÉS.
 
Bármilyen akadályt képes vagy legyőzni
Fel kell tenned az i-re a pontot, amikor az álom megvalósulásának utolsó fázisához érsz. A lelkesedés az, amely átfogja ezt a szakaszt és sokan éppen ennek hiányában nem tudják befejezni, amit elkezdtek. Lelkileg ez egy emelkedett állapot, amely képes hihetetlen energiákat mozgósítani benned. Próbáltál már elvégezni egy feladatot fellelkesedve és lelkesedés nélkül? Mindannyian tudjuk mi a különbség.
A végső cél kell, hogy izgassa az akaratodat. Az álmod megvalósítása szenvedélyt kelt, vágyat. Úgy kell, hogy érezd, bármilyen akadályt képes lennél legyőzni. A lelkesedés arra sarkal, hogy képes legyél mozgósítani a benned szunnyadó energiákat. Ha mindezt félelem és kishitűség nélkül teszed, bármire könnyedén képessé válsz, amire mások gondolni sem mernének.
 
Gondoltál már arra, hogy lélek és lelkesedés ugyanabból a szóból gyökeredzik?
A lelkesedés ugyan általában múló állapot, de ha képes vagy kitartani a lelkesedésed mellett, akkor a cselekvést már könnyedén veszed. Találékonnyá válsz, a munka nem lesz megerőltető, hanem örömöt okoz.
SOK SIKERT KÍVÁNOK A SIKEREIDHEZ!