BLOG: 7x7 ÉV

Yantra Szerencsecsillag
13990.- Ft helyett
Most Akciós Áron: 11 990.- Ft
Megrendelem
7 x 7 év lelki fejlődés
(mottó: csak a szívével lát helyesen az ember)
Az ősi szanszkrit rendszer szerint 7x7 év alatt fejlődik ki lépésről-lépésre a az összes lelki képességünk a csakrák egyes szintjein. A jó hír az, hogy bármiben is lemaradsz, azt tudatos önfejlesztő munkával később bármikor pótolhatod. Az „Elakadások” rámutatnak, hogy ha az adott csakrád gyenge, akkor milyen lelki problémád keletkezik. Ha magadra ismersz, olvasd el a linkeket is és fedezd fel, hogyan tisztíthatnád meg az adott energiaközpontodat!
 
Gránát kristály - Gökér csakra
 

0 - 7 év a Gyökér csakra fejlődésének korszaka.
Ezekben az években alakul ki a képességed a túlélésre. Eleinte nem is tudod megkülönböztetni a saját lényedet az édesanyádtól, de apránként felismered a saját igényeidet és a vágyaidat. Begyakorlod a legalapvetőbb készségeket, amik az életben maradáshoz nélkülözhetetlenek.
Elakadások: bátortalanság: pesszimizmus és kudarckerülés, sebezhetetlenség vágya
 
Karneol kristály - Kereszt csakra
 

8-14 év a Kereszt (szex) csakra korszaka
Megtapasztalod a nemi különbségeket, saját nőiességedet, elkülönültségedet a férfiak világától. Ezen az élményen keresztül felismerheted a világ páros természetét, mi választja el a jót a rossztól, a szépet a csúftól? Megértheted a minőségek, a Jin és a Jang kettősségét.
Elakadások: nőként a Jin karakter-energiák fejletlensége,  a tolerancia hiánya
 
Karneol kristály - Kereszt csakra
 

15-21 év a Köldök (napfonat) csakra korszaka
Az identitás, az önazonosság megteremtésének időszaka. A kamaszkor viharos hormon változásai során kialakul az önmagadról alkotott képed, megtanulod reálisan értékelni ezt a képet és ez vezet majd az önmagad megbecsüléséhez. Az önbecsülés pozitív érzése, hogy „elég jó vagyok”.
Elakadás: Minden területen szüntelenül tökéletesnek akarsz lenni és látszani
 
Olivin kristály - Szív csakra
 

22-28 év a Szív csakra korszaka
Az érett szeretet kibontakozásának évei. Valakihez tartozni vágysz, képessé válsz szeretetet adni és elfogadni is. Megtanulod, hogy másnak se kívánjál rosszabbat, mint önmagadnak.
Elakadások: Nem vagy képes elfogadni a szeretetet, vagy mindenkinek meg akarsz felelni.
 
Akvamarin kristály - Torok csakra
 

29-35 év a Torok csakra korszaka
Ez a korszak az érzelmeink kifejezésének időszaka. Képessé válunk a saját vágyaink, érdekeink kifejezésére és elfogadtatására másokkal. Kialakul, hogy milyen szituációban, milyen kapcsolatban vállalunk irányító- vagy alárendelt szerepet.
Elakadások: Azt hiszed, hogy a konfliktus nem normális dolog ezért kerülöd, vagy „lenyeled” a sérelmeket
 
Iolit kristály - Homlok csakra
 

36-42 év a Homlok (Harmadikszem) csakra korszaka
A hatodik érzék megtapasztalása. Egyre inkább képessé válsz a megérzéseidre hagyatkozni és ezek a jó emberismereted, helyzetfelismerő képességed által segítenek a siker elérésében.
Elakadás: Ritkán mersz a megérzéseidre hagyatkozni és ha mégis, akkor tévútra vezetnek.
 
Ametiszt kristály - Korona csakra
 


43-49 év a Korona csakra korszaka
A kiteljesedő bölcsesség kora. Felismered a dolgokban szerveződésében az Univerzális azonosságokat. Keresni kezded nem csak a sikert, de az életed értelmét is.
Elakadás: Még mindig csak a racionális dolgokban akarsz hinni
 
 
 
 
Úgy csökkentheted az életben keletkező nehézségeidet és konfliktusaidat, ha az elakadásokat megszünteted az egyes csakrákban. Ez megtanulható és a tanulás célja az, hogy harmóniába kerüljél önmagaddal és a téged körülvevő világgal. Ezt oktatja például a YANTRA KÓD is, amellyel a talizmán ékszerek rezgését sokkal jobban kihasználhatod. Például segít abban is, hogy tudjad, mit érdemes kérned az Univerzumtól, vagy vizualizálni a jövődre.
 
Háromféle energiaszinten élhetsz >>