BLOG: Álmodd Meg a Sorsodat!

 
ÁLMODD MEG A SORSODAT!
Neked is vannak álmaid. Lelked mélyén hinni akarod: különleges adottságod van arra, hogy javítsál a körülményeiden és közben egy kicsit jobb hellyé is tegyed a világot. Életed valamennyi szakaszában ott él benned az elképzelés az életminőségről, amelyre vágysz és amit, érzésed szerint megérdemelsz. Mégis ezeket az álmokat oly nagymértékben elhomályosíthatja a mindennapi tevékenységek sokasága, vagy a tehetetlenség érzése, hogy még csak kísérletet sem teszel a megvalósításukra.
 
A Te álmaid megvalósulhatnak – mert az akaratod új támogatást kap, hogy magad irányítsad a sorsodat. Meg fogod lelni a biztonság érzését, ami a nyertesek számára elengedhetetlen. Hogyan lehetne visszahozni és megvalósítani ezeket az álmokat? Hogyan érhetnéd el, hogy alkalmazzad azt a határtalan erőt és képességet, amely ott szunnyad benned is?
 
Életed nagy leckéje
Te is rendelkezel egy különleges képességgel, amelynek azonnal parancsolni tudsz, mihelyt életed egy területének uralására koncentrálsz. Az irányított fókuszálás olyan, mint a lézersugár, amely képes minden olyan akadályt is átvágni, ami látszólag megállíthatna téged. Ha kitartóan összpontosítasz arra, hogy javulást érjél el valamiben, egyedülálló tulajdonságokat fejleszthetsz ki magadban ahhoz, hogy valóban jobbá tegyed az adott területet.
 
Sajnos csak nagyon kevesen érjük el azt, amit valójában akarunk és ez annak a következménye, hogy soha nem irányítjuk, nem koncentráljuk az erőnket. Az emberek többsége felületes kontárként halad keresztül az életén, sohasem határozza el, hogy bármit is mesteri szinten fog tanulni. Az életed egyik nagy leckéje az, hogy megértsed, mi késztet arra, hogy éppen azt tegyed, amit teszel? Mi alakítja a viselkedésedet? Ha ezeket a talányokat megfejted, kulcsot kapsz a kezedbe a saját sorsod alakításához.
 
Egy különleges képesség lakozik benned
De mégis, hogyan tudod azonnal kézbe venni életed irányítását? Mit tehetsz már ma annak érdekében, hogy változást érjél el, ami segíthet neked a sorsod alakításában? Hogyan tudsz fejlődni, tanulni, növekedni és a tudásodat értelmes és szórakoztató módon átadni másoknak? Azért vagy a Földön, hogy egyedi különlegességeiddel hozzájárulj a világ sorsához, és ehhez mélyen benned is ott rejtőzik egy sajátos adottság.
 
Benned is van valamiféle képesség, egy adomány, amely csak megvalósításra vár. Lehetsz tehetséges a művészetben vagy a zenében, az alkotó munkában. Lehet, hogy különleges módon támogathatod, segítheted, gyógyíthatod azokat, akiket szeretsz. Lehetnél sikeres vállalkozó, kiemelkedőt nyújthatsz az üzleti életben vagy a karrieredben. És még mi minden más képesség szunnyadhat benned…
 
Keresd meg magadban ezeket az erőket és akkor ezek segítségével gyakorlatilag egy pillanat alatt bármit és mindent megváltoztathatsz az életedben. Azok a források, amelyekre szükséged van ahhoz, hogy valóra váltsad álmaidat, benned vannak. Csupán arra a napra várnak, amikor úgy döntesz, hogy felébredsz és használni kezded őket.
 
Talán éppen ezen a napon.