AMETISZT

Az Ametiszt kristály rezgése a Korona csakrádat erősíti:
hit, spiritualitás, álmok,

 
 
Nagy Ametiszt Csillag
18 990.- Ft
Megrendelem
Ametiszt Csillag
14 990.-Ft
Megrendelem
 
Az Ametiszt kristály

Az Ametiszt rendkívül hatékony energetizáló kő, magas spirituális rezgéssel. Más kristályokat is megtisztít. Természetes nyugtató, segíti a frusztráció és a szorongások elengedését. Blokkolja a földmágneses stresszt és a negatív környezeti energiákat. Kitűnően lehet vele relaxálni, meditálni, segíti a vizualizációt. Éjjel viselve viselve intuitív, jövőbe látó álmokat hoz. Tisztítja az aurát. A középkori főúri udvarokban a részegség megelőzésére használták, mert úgy vélték, józanító hatással van a káros szenvedélyekre. Emberbaráti szolgálatra bátorít, nyugtatja a vívódó lelket.

Az Ametiszt kristály a Korona csakrádat  energetizálja
A Korona csakra a fejtetőn, a test legmagasabb pontján helyezkedik el. Erősíti a hitet egy felsőbb lényben és összeköt az Univerzummal, amiből erőt meríthetsz. Az Ametiszt segíti, ha úgy érzed, a dolgok kicsúsznak az irányításod alól, tehetetlennek, vagy magányosnak érzed magad. Megkönnyíti az elengedést. Megnyugtatja a szellemet és megkönnyíti az agyi tevékenységeket és ezzel megkönnyíti a helyes döntések meghozatalát. Megmutatja az önzetlenség és a spirituális bölcsesség útját. Magasabb szinten a kristály utat nyit egy másik valóságba. Képessé tesz a mindent átható, univerzális szeretet elfogadására. Meditáció közben a gondolatokat távol tartja a
mindennapok történéseitől.
 
 
 
 
Mikor ajánlott Ametiszt kristály ékszert viselned?

 

- Ha túlságosan racionálisan, földhözragadtan gondolkodsz.
- Ha szeretnél jobban bízni a felsőbb isteni gondviselésben
- Ha érzed, hogy szükséged van hitre.
- Ha hajlamos vagy depresszióra.
- Ha inspirációra van szükséged a munkádhoz.
- Ha életedet áthatja aspirituális vágyakozás.
- Ha szeretnél hinni a csodákban.
- Ha szeretnél új lelki képességekre szert tenni.
- Ha túlzottan érzékeny vagy a hangokra és a fényekre.
- Ha tanulási problémákkal küzdesz.
- Ha csillagjegyed a Halak, vagy a Vízöntő.
- Ha Sorsút számod 9.
 
 
 
 
Nagy Ametiszt Szivárvány
ÁR: 17 900.- Ft


Megrendelem
Ametiszt Szivárvány
14 990.-Ft

Megrendelem
 
Így támogatja a Korona csakrádat az Ametiszt kristály:


Spiritualitás
A szanszkrit hetedik csakrájából származik a „hetedik menyország” kifejezésünk. Az Ametiszt kristály segít kapcsolatot teremteni a felsőbb szintű energiákkal és biztosítja a kapcsolatunkat az Univerzális rezgéssel. Ez teszi lehetővé, hogy a létezés nem-anyagi jellemzőire figyelhessél. A hit függetlenül attól, hogy milyen felsőbb lénybe veted a bizalmadat, inspirál, biztonságérzetet nyújt, és lehetővé teszi a kreatív vizualizációt, a jövőd megálmodását. A hetedik csakra emelkedettsége arra ad erőt, hogy a legnagyobb felelősséget vállalhasd önmagadért és a saját sorsod irányításáért.

Harmonizálja az alsó hat csakrát
A Korona csakra színe a bíbor, az Ametiszt kristály saját rezgése. A hetedik szint lehetőséget ad arra, hogy uraljad az alsóbb csakráid rezgését és megtisztíthasd az elakadásoktól. A szanszkrit papok a korona csakrához kapcsolták az agyban lévő tobozmirigyet, amely a modern orvoslás szerint is irányítója az összes belső elválasztású mirigyeinknek – amelyek egyébként egyenként az alsó hat csakrához kapcsolódnak.
 
 
Nagy Ametiszt Lótusz
ÁR: 19 900.- Ft


Megrendelem
Ametiszt Lótusz
16 990.- Ft
Megrendelem
 
A tökéletesség felé törekvés
A Korona csakra színe a viola-bíbor, az Ametiszt kristály saját rezgése. Ez ősidők óta a királyok, uralkodók színe. A szanszkrit kultúrában a Korona csakra szimbóluma az ezer levelű Lótusz, melynek minden kinyíló szirma egy új képességedet jelképezi. Minél több lelki-érzelmi képességedet fejleszted ki, nyitod meg, annál boldogabb és kiegyensúlyozottabb életet élhetsz. A kinyíló virágszirmokhoz hasonlóan egyre több fény jut el hozzád az isteni áldásból. Ha ezt a fényt szeretettel töltöd meg és megszabadulsz az ítélkezés kényszerétől, a földi boldogság, bőség, gazdagság rád talál.
 
 
 
 
 
 
 
 Boldogabb, magabiztosabb, sikeresebb leszel.
Érezni fogod a valódi drágaköves mandalák pozitív erejét!

 
   
 Szerencse Csillag
14 990 .-Ft
Megrendelem
 Szivárvány
13 990 .-Ft
Megrendelem
 Lótusz
16 990 .-Ft
Megrendelem