AKVAMARIN

Az Akvamarin kristály rezgése a Torok csakrádat erősíti:
önkifejezés: beszéd, hallás, kommunikáció

 
Nagy Akvamarin Csillag
18 900.- Ft

Megrendelem
Akvamarin Csillag
14 990.-Ft
Megrendelem
 
Az Akvamarin kristály

Segít elviselni a stresszt, türelmessé tesz. Lecsillapítja az elmét, megszünteti a hangulat hullámzását és belső nyugalmat biztosít. Segítségünkre van a mögöttes érzelmi állapotok megértésében és érzelmeink kifejezésében. Az Akvamarin kristály kék színe és rezgése képessé tesz a türelemre és élvezhetővé teszi a csendet. De ugyanakkor támogat, amikor meg kell szólalnod, ki kell fejezned az érzéseidet. Relaxál, kiszűri az agyat érő felesleges információkat.

A Torok csakrádat az Akvamarin kristály energetizálja
A Torok csakra a légzés és a beszéd és a hallás központja, a fej és a nyak találkozásánál található. Az Akvamarin kristály képessé tesz rá, hogy kifejezzük vágyainkat és meghalljuk mások igényeit. A hallást javítja, így megtudjuk, mit várnak el tőlünk mások? Akinek nyitott a Torok csakrája, az akadályok nélkül képes a becsületességre, nyíltszívűségre, az őszinteségre. Az önkifejezést nehezítő blokkokat oldja, fejleszti a beszédkészséget.
 
 
 
 
Mikor ajánlott Akvamarin kristály ékszert viselned?


- Ha problémád van a beszéddel, romlik a hallásod.
- Ha tudatosan elnyomod az érzelmeidet.
- Ha ritkán osztod meg az örömeidet és bánatodat.
- Ha túl sokat „nyelsz”, gyakran el kell hallgatnod a véleményedet.
- Ha gyakran érzel szégyent, frusztráltságot.
- Ha gyakran elborít a szorongás.
- Ha befelé forduló, introvertált alkat vagy.
- Ha általában szótlan, vagy épp ellenkezőleg: túl beszédes vagy.
- Ha sokszor értik félre, amit mondasz.
- Ha gyakran vagy rekedt, gyulladt a torkod, mandulád.
- Ha a pajzsmirigyed alul- vagy felülműködik.
- Ha zodiákus csillagjegyed az ikrek, vagy a nyilas.
 
 
 
Nagy Akvamarin Szivárvány
ÁR: 17 900.- Ft

Megrendelem
Akvamarin Szivárvány
13 990.- Ft

Megrendelem
 
Így támogatja a Torok csakrádat az Akvamarin kristály:


Beszéd
Amikor az Akvamarin kristály támogat a rezgéseivel, a beszéded tiszta, lényegre törő, pontosan kifejezi azt, amit érzel. Az önkifejezésed mentes a félelemtől, nem kell attól tartanod, mi lesz a szavaid következménye. Felnőtté válva megtanultad, hogyan oszd meg másokkal a véleményedet anélkül, hogy megbántanád, magadra haragítanád őket. De sokan „túl jól megtanulják a leckét” és elhallgatják saját jogos igényeiket is, ezáltal soha nem kapják meg azt, amire vágynának.


Hallás
Az akvamarin rezgése türelmessé tesz és képessé, hogy beleérzéssel, empátiával hallgasd meg, amit mások mondanak. Kapcsolódni, másokkal együttműködni, megosztani a feladatokat és a terheket csak úgy lehetsz képes, ha végighallgatod, amit neked mondanak. Megtiszteled a figyelmeddel, nem vágsz a szavába, hanem lehetőséget adsz számára, hogy ő is kifejezze az igényeit feléd. 
 
Nagy Akvamarin Lótusz
ÁR: 19 900.- Ft


Megrendelem
Akvamarin Lótusz
16 990.- Ft

Megrendelem
 
Önkifejezés: egyensúly és igazságosság
Az igényeid kifejezése az egyensúlyozásról és az igazságosságról szól. Kívánsz-e másoktól olyat, amit te sem tennél meg? Elvárod-e mástól, hogy megadja neked ugyanazt a tiszteletet, előzékenységet, amit te megadsz neki? Te irányítasz másokat, vagy engeded, hogy mások irányítsanak? Vagy csak látszólag vagy alárendelő bizonyos helyzetekben? Milyenek az emberi kapcsolataid, hogyan kezeled a vitáidat? Ezek a képességeid a Torok csakrád állapotától is függnek. Az Akvamarin rezgése képessé a türelemre és az egyensúlyozásra,  amikor személyes problémáidra, konfliktusaidra kell megoldást találnod.

Sokszor nem is gondolunk rá, de rengeteg módon „beszélünk” másokhoz. Gesztikulálunk a kezeinkkel, jelzéseket adunk a testbeszédünkkel és az öltözködésünkkel. De kifejezhetjük érzéseinket az énekléssel, vagy akár festészettel, szobrászattal, vagy éppen a konyhaművészetünkkel.
 
 
 
 Boldogabb, magabiztosabb, sikeresebb leszel.
Érezni fogod a valódi drágaköves mandalák pozitív erejét!

 
   
 Szerencse Csillag
14 990.- Ft
Megrendelem
 Szivárvány
13 990 .-Ft

Megrendelem
 Lótusz
16 990.-Ft

Megrendelem